• מלכה זילברמן ספקטור
    איך לעורר את התשוקה המינית בכל גיל
  • שירי בכר
    שירי בכר
  • אייל דרורי
    רו"ח איל דרורי, יועץ אסטרטגי, עסקי, פיננסי וניהולי
  • פז מושקוביץ גן-זך מחוברת
  • מתי וינברג
    מתי וינברג- יועץ ומטפל זוגי ואישי
  • פרופסור יונתן סמילנסקי
  • שרון אייזן
    סודות החשיבה המנצחת – איך לפרוץ דרך ב- 7 צעדים
  • מיקי לב רון
    סיפורים ייחודיים מרחבי יבשת אפריקה
  • תאטרון "יהלימא"
    טיפול "10,000" והפעם לא למכונית...
  • איילת גינזבורג
    תהליכי קבלת החלטות והתמודדות עם שינויים
  • אלכס סטרניק
    להגיע אל כס הצחוק - נונסנס ותראפיה בצחוק
  • עופר ענבי
    האירועים שעצבו את פני האומה
  • אלון אולמן
    פריצת גבולות
  • ניר גוטליב
    נומרולוגיה קבלית
  • ליאור צורף
    חוקר, מרצה, יועץ ובלוגר בתחום חכמת ההמונים
  • ליאת אשורי
    מהפך וסטיילינג
  • שלי גפן
    'מי שולט בשלט'? יחסים בין הורים, ילדים והתקשורת
דף הבית >> אמנות הבישול >> ריחות וטעמים ביין

הרצאות בנושא אמנות הבישול

ריחות וטעמים ביין

מאת: רוני ססלוב

העיקר בסדנה הוא ההתנסות המעשית בטעימת היין. באמצעות דרכים שונות ו"משונות" שרוקחת רוני, היא גורמת לקהל המשתתפים לחוש, לדעת ולהפריד בין שלל התחושות השונות שהיין מעורר בהם, כאשר בכל פעם ההתמקדות היא במאפיין אחר בתהליך טעימת היין.

הקישור שנראה בתחילת הסדנה בלתי אפשרי, בין בקבוקונים עם תמציות שונות, לבין הפרי ממנו הופקו, נראה בעיני המשתתפים בהמשך הערב כלגיטימי ואפילו נדרש.

 ההתנסות בטעימה היא התנסות המבוססת על שלבים כאשר בכל שלב מוכנס מאפיין אחר לטעימה: תחילה, טעימה בכיסוי עיניים ואף סתום, בה נחשפים המשתתפים למאפייני היין המתקבלים דרך הפה בלבד. לאחר מכן טעימה בה גם האף משתתף בחגיגה, דבר המאפשר להגיע לדקויות רבות בניתוח הארומות השונות הבוקעות מהיין. לבסוף, כשמוסר כיסוי העיניים, כבר ניתן להבחין בשלל המרכיבים, וליהנות הרבה יותר מאותו היין שנטעם בתחילת הסדנה.


 

search
מציג תוצאות 1 - 200 מתוך 204
<< לדף הקודםדף:  1 2לדף הבא >>
search
שם מלא:
טלפון:
דוא''ל:

פרסום באינטרנט SEO-Creative | עיצוב אתרים Studio Bahir