אני יכול (Yes, I Can) – הרצאה על הכח לשנות
כתוב חוות דעתכל אחד יכול להשיג יותר! לעשות יותר! אך לעיתים נדמה שזה לא פשוט כמו שזה נשמע… האמנם!? כל בני האדם מונעים מתור רצון אחד ויחיד:
למקסם את רמת האושר (או העונג אם תרצו…) ולהימנע מכאב וסבל.
ההרצאה סוקרת את שני הפחדים הבסיסים איתם נולדנו ועל כל אלו שקיבלנו "בירושה"…
מפרידה בין "עובדות" ובין "פרשנות" (או סיפורים) שיש לנו על המציאות, מנתחת את ששת הצרכים האנושיים הבסיסיים המשותפים לכולנו ומעניקה למאזינים "מרשם בדוק" להצלחה באמצעות שאילת "השאלות הנכונות" להשגת תוצאות מדהימות תוך שימוש בדוגמאות מעולם הפרסום, דוגמאות מחיי היומיום שפע של הומור ועניין רב.
בסיומה של הרצאה סוחפת זו חשים המאזינים התעלות רוחנית המאפשרת להם לשכפל את התובנות המועברות במהלכה.
משתתפים מדווחים כי נפתחות בפניהם דרכים חדשות לפעולה המושפעות מתחושת התלהבות, התרגשות, הכרת תודה, עונג, מחויבות ובעיקר – הצלחה!
מדובר בזריקת מוטיבציה לעובדים המאפשרת להם לקבל על מגש של כסף את מכלול הכלים להצלחה שלהם ושל בית העסק על מנת שיוכלו להגשים את עצמם ולשפר את הישגיהם ברמה של תוצאות "כאן ועכשיו".


0 חוות דעת